Záchrana a obnova dat

Naše nabídka obnovy dat zahrnuje řešení pro naprostou většinu možných problémů, včetně zcela ojedinělých komplikací. Postaráme se o záchranu dat, ať již jejich nedostupnost zavinila technická závada, nekompatibilita počítačových aplikací, nechtěné smazání souboru, neúmyslné zformátování datového média, zapomenutí hesla k souboru nebo médiu chráněnému heslem, případně jiná událost jako např. požár, povodeň, zvídavý domácí mazlíček či naštvaná přítelkyně.

Pokud jsou pro vás vaše data důležitá, neriskujte a svěřte je profesionálům. Domácími pokusy jejich stav nejspíš jen zhoršíte! Praxe ukazuje, že nejmenší šanci na obnovu dat mají právě data, která se někdo opakovaně pokoušel „zachránit“.

Raději nám zavolejte. V pracovních dnech od 8.00 -16.00 je vám k dispozici linka +420 241 040 760 nebo v případě nutnosti můžete volat non-stop hot linku +420 777 855 855. Rádi Vás vyslechneme a sdělíme Vám podrobnosti o možnostech záchrany dat.

Jsme schopni zachránit data prakticky ze všech typů médií-pevných disků, flash disků, SIM karet s paměťovým čipem, SD karet z fotoaparátů a podobně. Kromě toho umíme zachránit data také z historických zařízení.