Pronájem stroje Canon

Proč zvolit pronájem aneb tisk jako služba

Související obrázek

Volba pronájmu je vždy výhoda pro Vás! Potřebujete výkonné zařízení pro své podnikání, správně vyvážit náklady na tisk a od prvního měsíce na tisku uspořit a to bez investice? Smlouva o pronájmu Vám umožní pracovat na výkonných strojích a zároveň budete mít jasný přehled o měsíčních splátkách. Zároveň je možné strojový park přizpůsobovat dle Vašich aktuálních požadavků. Možností je i pronájem zánovního zařízení.

 

Jak získám stroj na pronájem

Stačí se obráti na naše obchodní oddělení. Naši proškolení specialisté Vám pomůžou vybrat správnou konfiguraci a tiskové řešení. Jsme tu pro Vás na lince +420 241 040 768 nebo na emailu info@copymat.cz.

Případně můžete využít kontaktní formulář.

Pronájem

Pronájem rozdělujeme na krátkodobý (do 12 měsíců) a dlouhodobý  (12-60 měsíců).  Po uplynutí pronájmu a převedení stroje do svého vlastnictví lze využít dalších výhodných služeb jako SM smlouvu nebo SLA smlouvu, jestliže je stroj závislý na firemním softwaru.

Po celou dobu pronájmu je stroj v záruce a spotřební materiál v ceně pronájmu. Nemusíte tak řešit vlastní nákup spotřebního materiálu, technik Vám ho doveze až ke stroji. Součástí smlouvy je i bezplatná výměna dílů spotřebního charakteru, na které se standardně záruka nevztahuje, například válcové jednotky.

Několik výhod proč mít pronájem u nás

  • Údržba a servis stroje zdarma.
  • Záruka na stroj po dobu trvání smlouvy.
  • Zvýšená záruka na náhradní díly.
  • Možnost dovybavení stroje po dobu smlouvy za výhodné ceny.
  • Spotřební materiál zdarma.
  • Jako naši zákazníci získáte zjednodušené online hlášení servisu.
  • Aktualizace nákladů na tisk a optimalizace strojového parku formou analýz.